Keresés az oldalon:
 

Ma
Magdolna
nĂŠvnapja van.
2024.7.22


Sukorói Nőegylet – Terefere Klub
Sukorói Nőegylet – Terefere Klub

A Sukorói Nőegylet 1997-ben alakult és jelenleg 18 fős taglétszámmal működik. Egyesületünk célja a falu kulturális értékeinek megőrzése és ápolása, közösségének erősítése. Emellett természetesen rendszeresen – havonta – baráti összejöveteleket szervezünk, ahol megbeszéljük családunk és a falu életének problémáit.

Megünnepeljük a tagok névnapját, egész évfordulós születésnapját. Ilyenkor nagyon jól szórakozunk, énekelgetünk, régi történeteket elevenítünk fel. Gyógyfürdőket látogatunk és kirándulni is szoktunk. Kétszer tartunk nagyobb összejövetelt – nyár végén egy szabadtéri pörköltfőzést és újév után egy szerencsepartit.

Támogatjuk az óvodát és az iskolát, részt veszünk a Madarak és fák napján a Pákozd-Sukorói Arborétumban, gyermeknapon, Mikuláskor pedig apró ajándékokkal kedveskedünk.
Az augusztusi Falunapon immár hagyományt teremtve a Nőegylet süteménysütő versenyt rendez, a győztesek tárgyjutalmat és oklevelet kapnak. Falukarácsonykor énekünkkel segítünk szebbé tenni az ünnepet. Március 15-én a Nőegylet képviselői is tisztelegnek a hősök előtt.

A Nőegyletnek Benedecki Jánosné volt az alapító elnöke, aki azóta is az egyesület tiszteletbeli elnöke maradt. Az egyesület jelenlegi elnöke Tarnócziné Horváth Judit.
 

Oldal nyomtatása

 
Lomtalanítás
Pót égetési időpontok
Lomtalanítás
Zöldhulladék szállítás
Hulladék- és szemétgyűjtés
 
  Név:  
 
feliratkozás
  E-mail:  
 
leiratkozás