Keresés az oldalon:
 

Ma
Adalbert
nĂŠvnapja van.
2023.9.27


Polgármester

                                                    
Tisztelt Választópolgár!
Kedves Sukoróiak!
 
  Köszönöm mindenkinek az aktivitását, akik éltek alkotmányos jogaikkal és elmentek választani. Külön köszönöm azoknak, akik engem tüntettek ki bizalmukkal. Számomra nagy megtiszteltetés e jelentős múltú település polgármesterévé válni.
Őszinte szívvel megköszönöm, hogy ilyen sokan szavaztak bizalmat személyemnek, programomnak és a mellettem álló csapatnak. Egyedül nem, csak a képviselőkkel, a hivatal dolgozóival és Önökkel együtt lehetünk sikeresek.
Meggyőződésem, hogy a megválasztott képviselőkkel megfelelőképpen együtt tudok majd dolgozni. Molnár Gábor, Nagy Jánosné, Dr. Puskás Ferenc, Gugi Krisztián, Sirák Tamás és Deák Hajnalka mind lelkes lokálpatrióták, mindenki az itt élő emberek javára vállalja megbízatását. De nem csupán rájuk számítok.
Amit az elmúlt hetekben tapasztaltam nagyon sok emberrel, családdal elbeszélgetve, az kitűnő alapot jelent a fejlődéshez. A jövőben is folyamatos kapcsolatot fogunk tartani képviselőtársaimmal együtt a sukoróiakkal, hogy véleményüket a döntéshozatali folyamatban mindenkor figyelembe vehessük. Kérem Önöket – függetlenül attól, hogy támogatóim közé tartoztak, vagy sem – hogy legyenek aktív részesei a település közéletének és legyenek segítségünkre a fontos döntések meghozatalakor.
Az a célom, hogy Sukoró ne egy legyen a Velencei-tó körüli települések sorában, hanem a legjobb életminőséget biztosító településsé váljon.
 
Ezúton is köszönetet mondok a választás lebonyolításában résztvevőknek, akik nélkül az önkormányzati választás nem lehetett volna eredményes.
A polgármesteri székben olyan személyiségeket követhetek, akiktől lehet tanulni – akár a sikereikből, akár az esetleges hibáikból. Nagy megtiszteltetés és felelősség számomra – a pozitív és a negatív tapasztalatokat összegezve – az ő munkájukat folytatni. Ugyancsak szeretném figyelembe venni a polgármester jelöltek hasznos gondolatait is.
 
Kedves Sukoróiak!
 
Kérem, kezdjük meg kemény munkával, együttműködéssel, összefogással közös munkánkat Sukoróért. Mindenkit arra kérek, hogy ebben a nemes feladatban településünk jövőjéért aktívan vegyen részt.
 
A polgármesteri szoba ajtaja mindenki előtt nyitva áll. Kérem, jöjjenek, tiszteljenek meg bizalmukkal, mondják el javaslataikat, gondjukat, véleményüket, kritikájukat, és elkezdődhessen a nyitott, az Önök által átlátható önkormányzati munka.
 
Köszönöm a támogatást!
 
Mészárosné Hegyi Gyöngyi
polgármester
 
 
 

Oldal nyomtatása

 
Lomtalanítás
Pót égetési időpontok
Lomtalanítás
Zöldhulladék szállítás
Hulladék- és szemétgyűjtés
 
  Név:  
 
feliratkozás
  E-mail:  
 
leiratkozás