Keresés az oldalon:
 

Ma
Barbara, BorbĂĄla
nĂŠvnapja van.
2023.12.4


Angelika Egyesület
Angelika Természetvédelmi és Kulturális Egyesület
 
8096 Sukoró, Toboz u. 2.
Tel.szám: +36(70)666-95-74
E-mail cím: tiszta.sukoro@gmail.com
Honlap: www.angelikaegylet.hu
 
Tisztelt Látogató!
 
Az Angelika Természetvédelmi és Kulturális Egyesület Sukoró és a környező települések civil polgárainak összefogásával jött létre. Névadónk, az Angelika-forrás Sukoró közelében, a Sor-hegy oldalában a sziklatömbök alól tör fel, majd több kis forrással összefutva patakként csörgedezik alá a gyönyörű Bodza-völgyben.
 
Alapvető célunk a Velencei-tó, illetve a Velencei-hegység természeti és kulturális értékeinek védelme, megóvása. Hisszük, hogy nem a gigantikus, mindent - a szó szoros értelmében - elsöprő elképzelések jelentik a tó és környékének jövőjét. Nincs ellenünkre a változás és támogatjuk azokat a kezdeményezéseket, melyek közös kincseink megóvásának szem előtt tartásával képzelik el a fejlődést.
 
Célul tűztük ki továbbá, hogy a térség lakossága részt vehessen az őket és környezetüket érintő döntésekben. Ennek érdekében információkat gyűjtünk, tájékoztatunk, kérdezünk, fórumokat és rendezvényeket szervezünk. A minket támogató szervezetek által összefogásunk taglétszáma mára több százra növekedett. Vegye fel Ön is velünk a kapcsolatot, jöjjön el rendezvényeinkre, melyekről honlapunkon tájékozódhat.
 
 
Szigeth Gábor
Egyesületi elnök
 
 

Oldal nyomtatása

 
Lomtalanítás
Pót égetési időpontok
Lomtalanítás
Zöldhulladék szállítás
Hulladék- és szemétgyűjtés
 
  Név:  
 
feliratkozás
  E-mail:  
 
leiratkozás